SERVICES

SERVICES

EVENTMANAGEMENT

Op zoek naar een team dat u kan helpen bij het plannen van uw volgende event? Of heb je een team en weet je niet hoe je ze moet aansturen? Zoek niet verder. Een ervaren team van professionals kunnen jou helpen van planning tot uitvoering. Na een bespreking van jouw concept wordt het event in kaart gebracht op maat van jouw onderneming.


Verantwoordelijkheden

- planning: bepaal de doelen en doelstellingen van het evenement, planontwikkeling, zorgen voor nodige goedkeuringen

- uitvoering: opvolging team, begroting, beheer alle aspecten van evenement, van leveranciers tot aanwezigen

- marketing: online promotie 

ARTISTMANAGEMENT


Heb jij het moeilijk om een strategie uit te werken als artiest? Heb je moeite om je planning te volgen? Neem dan een artistmanager onder de arm. Samen wordt er gekeken naar de verschillende onderdelen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken als artiest. Jouw manager bouwt het juiste team en netwerk uit rondom jou als artiest. Uitwerken van rider, contracten, prijszetting... zijn slechts een klein onderdeel.

STAGE-/ TOURMANAGEMENT

Word jij reeds geboekt als artiest? Heb je iemand nodig die jou vertegenwoordigd op locatie tijdens performances? Dan ben jij geholpen met een tourmanager. Jouw tourmanager kan zowel de klant, bezoekers, promotors, boekers... warm maken om met jou in zee te gaan. Zowel technische, mentale, backstage en administratieve ondersteuning kan geboden worden. Als uitbreiding kan Stagemanagement geboden worden om tijdens jouw performance alles achter de schermen op wieltjes te laten verlopen.


PROJECTMANAGEMENT

Heb jij een kort- of langlopend- project in het verschiet. Heb jij of jouw team ondersteuning nodig in het structureren, papierwerk, aanvragen...? Projecten zijn van allerlei aard. De nodige tools zijn erg variërend en afhankelijk van welke richting je uit wil. 


BOOKINGS

Weet je niet waar beginnen bij een aanvraag? Heb je zelf weinig of geen tijd om aanvragen van gig's af te handelen? Denk aan: facturatie, rider, presskit... Dan kan een boeker de juiste persoon zijn om je verder te helpen. Na een eerste verkennend gesprek wordt afgetoetst of elkaar visie op een ongedwongen manier kan ingelost worden. Ideeën worden uitgewisseld over jouw projecten en er wordt mee gedacht naar mogelijke nieuwe contacten.