Music Production

MUSIC PRODUCTION

ABLETON

Ableton is veruit één van de bekendste DAW’s waar producers hun magie kunnen omzetten in een muzikaal orgasme. Ableton wordt niet enkel gebruikt om eigen muziek te produceren, maar ook om LIVE sets te spelen.

Tijdens de cursus Ableton Live verkrijg jij meer inzicht in het produceren van muziek en de functies van Ableton. Onder begeleiding van een professionele instructeur leer je de software te begrijpen en toe te passen. Daarmee kan jij aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.


CUBASE

Wil jij als beginner je eigen tracks leren maken? Dan is Cubase wellicht één van de beste DAW’s om mee te starten. Cubase biedt een zeer overzichtelijke layout aan zodat beginners in een mum van tijd van start kunnen gaan. Maar ook voor de kenners en bekende producers onder ons wordt Cubase nog dagdagelijks gebruikt. Dit programma zorgt er voor dat je je creativiteit volledig kan uiten in een eigen track!

Tijdens de cursus Cubase geven onze professionele instructeurs antwoord op al jouw essentiële vragen. Met deze cursus kan jij direct aan de slag in de thuisstudio!


LOGIC PRO X

Logic Pro X dat ondersteund wordt door Apple, is de perfecte DAW om Electronic Dance Music mee te produceren.
Ondanks de goedkope aankoopprijs heeft Logic Pro onbeperkte mogelijkheden in het produceren van je eigen tracks!


Tijdens de cursus Logic Pro X leren onze opgeleide instructeurs stap voor stap uit hoe je met Logic werkt.
Hierin worden alle onderdelen uitgelegd, van het installeren tot het produceren van je eerste track!  


GARAGEBAND

GarageBand biedt een completen geluidenbibliotheek met instrumenten voor Mac. Als artiest kan je dankzij de voorinstellingen snel aan de slag tijdens het instuderen, produceren en opnemen van jouw track.


Via Apple Music Connect kun je je eigen remixes, demo's of creatieve ingevingen rechtstreeks vanuit GarageBand delen met de buitenwereld. Bovendien is dit platform volledig gratis te gebruiken!