ACADEMY

ACADEMY

DJ'ING

Tijdens onze cursus DJ’ING maken we kennis met het allernieuwste materiaal van Pioneer en leren we stap voor stap alle bijhorende functies. Na enkele korte theoretische lessen kunnen we deze al snel toepassen in de praktijk.


Onze instructeurs dat al ervaring hebben opgedaan op de grootste festivals zoals Tomorrowland & Pukkelpop staan klaar voor jullie en wie weet sta jij ooit samen met je favoriete artiest op hetzelfde podium! Samen leren we je alle kneepjes uit het vak maar belangrijker: motivatie en passie voor muziek!

ELECTRONIC PIANO / SYNTH


Het gaat in het begin vooral om het leren kennen van de toetsen, leren welke vinger je waar moet plaatsen en vaardigheid krijgen in het spelen. Dit gebeurt bij beide instrumenten op een zelfde manier. De cursus biedt jou een kans om je in verschillende genres onder te dompelen om daarin je eigenheid te vinden. 


Ook geschoolde pianisten en producers  kunnen bij AMUSE terecht om zich meer te verdiepen in elektronische muziek om hun digitale piano, synth of keyboard een verlengstuk aan te reiken a.d.h.v. hardware.

VOCAL

TBA

TBA
TBA

TBA
TBA


MUSIC THEORY / ANALYSE

Ben je nieuwsgierig naar alles wat met muziek schrijven en componeren te maken heeft dan is ‘Music Theory’ iets voor jou. Je leert analyses maken en komt alles te weten over hoe beroemde arrangementen worden geschreven.


Algemene muziektheorie combineer je met algemene muziekcultuur. Dit heeft als doel de muzikale belevingswereld te verbreden en muziek in de grootst mogelijke verscheidenheid van vormen, genres en stijlen te leren kennen. En met als hoofddoel bewuste en kritische luisteraars (muzikanten) te vormen.